Forum -> kredyt obrotowy w bilansie. Kto pomoże

Tytuł:kredyt obrotowy w bilansie. Kto pomoże
Autor:zosia
13.7.2010, 12:29
Proszę kogoś o pomoc. Mam w spółce z o.o. kredyt w rachunku bieżącym. Muszę zrobic dla banku bilans. Kredyt ujmuje w pasywach w zobowiązaniach krótkoterminowych ale nie mam pomysłu gdzie go wrzucić w aktywach. Nie są to inwestycje. W związku z powyższym mam różnicę między aktywami i pasywami.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Które zwierze szczeka: pies czy kot?

Artykuły

więcej artykułów
TPA Horwath
Warsztaty portalu TaxFin.pl ?Różnice kursowe- rozliczanie podatkowych różnic kursowych? odbędą się w dniu 4 października 2011 r., w Hotelu Marriott, al. Jerozolimskie 56, w Warszawie. Pro......
2012-02-01 12:35:31

AbeoNET
Dobra reputacja jest czynnikiem decydującym nie tylko o sukcesie rynkowym firmy czy marki, ale i rozwoju osobistej kariery zawodowej. Jedna negatywna informacja może na długo zatrzymać rozwój kar......
2012-01-18 12:39:01

TelePolska
TelePolska Sp. z o.o. to niezależny operator telekomunikacyjny. Klientom biznesowym oferuje funkcjonalne rozwiązania telekomunikacyjne obniżające koszty i umożliwiające większ?......
2012-01-05 15:30:05

MobileFormats
MobileFormats Sp. z o.o. specjalizuje się w kreacji i organizacji konkursów, loterii i akcji SMSowych. Firma MobileForm......
2012-01-05 14:57:02

Pyralgina
Pyralgina (metamizolum natricum) jest niesteroidowym lekiem przeciwzapalnym z grupy pochodnych pirazolonu o działaniu przeciwbólowym, przeciwgorączkowym (silniejszym od salicylanó......
2011-12-21 15:51:45

więcej artykułów
    • R  e  k  l  a  m  a

• Forum
    • Proszę kogoś o pomoc. Mam w spółce z o.o. kredyt w rachunku bieżącym. Muszę zrobic dla banku bilans. Kredyt ujmuje w pasywach w zobowiązaniach krótkoterminowych ale nie mam pomysłu gdzie go ...(więcej)

Zamknij X